Volg ons op Facebook

Begeleiding

Kennismakingsdagen Handboogliga

Ik hoor een geluid en zie het licht verspringen, wat moet ik nu doen? Hoe gedraag ik mij aan de schietlijn? Wat is een shoot-off? Waarvoor dienen al die paaltjes bij een Field wedstrijd? Wat is een peloton? Hoe schat ik de verschillende schietafstanden in? Zit je met deze en nog meer vragen? Dan is de kennismakingsdag zeker iets voor jou! Een hele voormiddag krijg je info over de verschillende disciplines binnen de Handboogliga. We gaan samen ook op pad om alles zelf uit te proberen en uit te testen. Vergeet dus zeker niet je boogschietmateriaal mee te brengen!

Je bent een trainer/begeleider en hebt reeds gebruik gemaakt van het boekje Start 2 Bow, maar zit nog met vragen? Je wil het binnenkort gaan gebruiken in de club, maar weet niet goed hoe hier aan te beginnen? Je hebt nog suggesties en leuke aanvullingen? Dan ben je meer dan van harte welkom op de Kennismakingsdag. De opbouw van de lessenreeks wordt verduidelijkt, de mogelijkheden worden besproken.

Let op!

Door de weinige inschrijvingen zullen de praktische sessies doelschieten en natuurschieten niet plaatsvinden. De infosessie rond Start 2 Bow gaat door.

Praktische info

Wanneer

  • Zaterdag 17 juni 2017
  • Welkom vanaf 8.30u, start eerste sessie om 9.00u
  • Einde om 12.00u

Waar

  • Nieuwe schietaccommodatie Sport Vlaanderen Herentals (SpoVla Netepark, Vorselaarsebaan 60)

Kostprijs

  • 0 euro

Inschrijven

Uitnodiging


Sessie 27/08/2016:

Contactgegevens

Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Belgie
Tel 014/86.93.87

© Handboogliga 2018 - 2019

Disclaimer
Beheer

Website by Brainlane