Volg ons op Facebook

Handboogschieten

Nieuwsoverzicht / Bijscholing: ouders en clubs - één doel?!

29/08/2016

Hoe kunnen jeugdsportclubs en ouders samen de talenten van jonge spelers ontwikkelen en hun spelplezier vergroten? Je leert er alles over op 5 oktober.

Ouders komen vaak met andere verwachtingen aan het veld dan hun sportende kinderen. Soms hopen ze dat hun kinderen het goed doen omdat zij zelf nooit succesvol waren. Of ze willen dat hun kinderen alle kansen benutten die ze zelf nooit kregen. Andere ouders zoeken roem en glorie via hun talentvolle spruit.

De ambities van de ouders overstijgen al eens deze van hun kinderen, tot een punt waarop kinderen meer uit plicht aan sport doen dan voor het plezier. Jeugdsportclubs moeten ouders betrekken in hun werking en kunnen hen helpen inzien wat hun motivatie is en hoe deze de prestaties en het spelplezier van hun kind beïnvloedt. En vooral hoe ze ook langs het sportveld hun ouderrol kunnen opnemen, door het verstevigen van hun competenties als supporter. In deze workshop maak je kennis met een wetenschappelijk onderbouwd vormingspakket waarmee jeugdsportclubs een ouderwerking kunnen opstarten.

Info en inschrijvingen

De bijscholing vindt plaats in het Coverliersgebouw (Boomgaardstraat 22, 2600 Antwerpen) op woensdag 5 oktober 2016. De bijscholing start om 19.30 uur en eindigt om 22.30 uur.

We organiseren deze bijscholing in samenwerking met Dynamo Project. Inschrijven kan per mail via info@handboogliga.be. Ben je bij ons aangesloten, zet dat even bij in je bericht. Bestuurders en medewerkers die aangesloten zijn bij een erkende federatie genieten van het minimumtarief (12,5 euro). Je krijgt nog verder bericht om je inschrijving te vervolledigen.


Contactgegevens

Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Belgie
Tel 014/86.93.87

© Handboogliga 2018 - 2020

Disclaimer
Beheer
Privacyverklaring

Website by Brainlane