Volg ons op Facebook

Handboogschieten

Nieuwsoverzicht / Buitengewone Algemene Vergadering en Organisatorenavond 7/04/2016

07/04/2016

Op afgelopen Algemene Vergadering van 19 maart stond het agendapunt “wijziging statuten” op de dagorde. Omdat er jammer genoeg geen 2/3de vertegenwoordiging was van onze effectieve leden werd er besloten om het voorstel tot wijziging van de statuten te stemmen op een Buitengewone Algemene Vergadering die zal plaatsvinden op woensdag 13 april in het Huis van de Sport te Berchem.

Hieronder vindt u alvast de nodige informatie:

  • Dagorde: Via deze link kan u de dagorde voor de Algemene Vergadering raadplegen
  • Verslag AV 19/03/2016:Via deze link kan u het verslag van vorige AV raadplegen

  • Voorstel wijziging Statuten: Via deze link kan u het voorstel tot wijziging van de statuten HBL raadplegen. Indien u opmerkingen of vragen heeft mag u deze sturen naar info@handboogliga.be zodat hier rekening mee kan gehouden worden.

Rondetafelgesprek Organisatoren

Oorspronkelijk werd er een infomoment voor de organisatoren ingepland op 19 maart. Omwille van het feit dat er te weinig inschrijvingen waren werd dit infomoment geannuleerd. Het bestuur wenst alsnog met de organisatoren rond de tafel te zitten om belangrijke wijzigingen voor de verschillende disciplines te overlopen. Dit rondetafelgesprek vindt plaats na de Buitengewone vergadering om 20:30.

Contactgegevens

Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Belgie
Tel 014/86.93.87

© Handboogliga 2018 - 2020

Disclaimer
Beheer
Privacyverklaring

Website by Brainlane