Volg ons op Facebook

Handboogschieten

Nieuwsoverzicht / Update Corona: Fase 4 vanaf 15 juli 2020

15/07/2020

Update 23 juli 2020


Covid-19 is een virus dat ons allemaal in zijn greep houdt. Wat gisteren niet kon, kan vandaag weer wel. Wat vandaag mag, kan morgen dan weer niet. Elke dag is anders.

Zo zijn de regels om competitie te organiseren weer aangepast. De meest recente regels presenteren we in onderstaande affiche. Indien deze weer veranderen/aanpassen, zullen we ook weer schakelen. Voor de trainingen verandert er niets.

De belangrijkste beslissing op de laatste veiligheidsraad is dat er op veel meer plaatsen een mondmasker zal moeten gedragen worden. De Handboogliga steunt deze maatregel ten volle en vraagt aan clubs, schutters, toeschouwers, medewerkers en organisatoren om het mondmasker te gebruiken.

In onderstaande affiche hebben we dit mee opgenomen in de Corona-regels.

Veel succes iedereen en een goede gezondheid!

FASE 4 vanaf 15 juli 2020: competitie

We beseffen dat dit heel wat is om mee rekening te houden en om georganiseerd te krijgen. Als Handboogliga is onze eerste prioriteit de veiligheid en gezondheid van organisator en schutter!

Zit je met vragen of problemen, contacteer dan zeker het secretariaat. We trachten ook hierin iedereen zo goed mogelijk verder te helpen.
Contactgegevens

Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Belgie
Tel 014/86.93.87

© Handboogliga 2018 - 2020

Disclaimer
Beheer
Privacyverklaring

Website by Brainlane