Volg ons op Facebook

Handboogschieten

Nieuwsoverzicht / Formaliteiten ledenjaar 2018 - 2019

07/09/2018

Zoals elk jaar dient bij aanvang van het nieuw ledenjaar de nieuwe ledenlijsten ingevoerd te worden. Hieronder vindt u alvast een overzicht van enkele belangrijke zaken omtrent dit item.

Indienen ledenlijsten

De ledenlijsten dienen ingevoerd te worden in het online ledenbestand van de federatie. Indien u nog geen login heeft aangevraagd of vragen heeft over de werking van het ledenbestand, kan u dit doen via info@handboogliga.be.

Voor leden die volgend seizoen wensen aan te sluiten dient u seizoen: 2018-2019 te selecteren. Vergeet eveneens niet de adresgegevens van uw leden te controleren.

Aangezien de LCI wedstrijden van start gaan op 28 september zullen de deelnemers aangemeld moeten zijn voor deze datum.

Er zijn geen wijzigingen wat betreft lidgelden ten opzicht van vorige jaren

Handleiding online ledenbestand

Transferperiode september

Vanaf 2018 wijzigt de regelgeving omtrent de transferperiode van de Handboogliga. In de plek van één periode in september, komt er nog een tweede periode in de maand maart voor de aanvang van het outdoorseizoen.

Nieuw is ook dat de transfer niet meer aangetekend dient verstuurd te worden naar de club die u wenst te verlaten. Voor een vrije transfer in de maand maart volstaat het om vak 1 van het document gewone/uitzonderlijke transferaanvraag in te vullen en te mailen naar het bestuur van de club dat u wenst te verlaten. Belangrijk, vergeet niet het mailadres info@handboogliga.be op te nemen in deze mail zodat wij de transferaanvraag mee kunnen opvolgen.

Aanvraag hogere categorie

Je kan een aanvraag indienen om in de klassementen en kampioenschappen in een hogere categorie uit te komen. Deze aanvragen dienen voor zondag 23 september ingediend te worden via het mailadres info@handboogliga.be. Eens het indoorseizoen van start is gegaan, zal men niet meer van categorie kunnen wijzigen wat betreft de klassementen en kampioenschappen. Op deze wijze kunnen Masters en Veteranen ook op Vlaamse en Belgische kampioenschappen uitkomen in de categorie van de senioren.

Contactgegevens

Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Belgie
Tel 014/86.93.87

© Handboogliga 2018 - 2020

Disclaimer
Beheer
Privacyverklaring

Website by Brainlane