Volg ons op Facebook

Handboogschieten

Nieuwsoverzicht / Formaliteiten ledenjaar 2017-2018

28/07/2017

Het nieuwe ledenjaar 2017-2018 gaat van start op 1 oktober 2017. Zoals elk jaar hangen zijn hier een aantal formaliteiten aan verbonden:

Indienen ledenlijsten

De ledenlijsten dienen ingevoerd te worden in het online ledenbestand van de federatie. Indien u nog geen login heeft aangevraagd of vragen heeft over de werking van het ledenbestand, kan u dit doen via info@handboogliga.be.

Voor leden die volgend seizoen wensen aan te sluiten dient u seizoen: 2017-2018 te selecteren. Vergeet eveneens niet de adresgegevens van uw leden te controleren zodat het Tijdschrift op het juiste adres aankomt.

Nieuw dit jaar is dat het rijksregisternummer dient ingevuld te worden voor nieuwe leden die u wenst aan te sluiten. Op termijn zal gevraagd worden om voor alle leden een rijksregisternummer in te vullen. Dit kadert in een verplichting die Sport Vlaanderen alle federaties oplegt. Op deze wijze krijgt men een overzicht wie welke sporten beoefent in Vlaanderen.

Aangezien de LCI wedstrijden van start gaan op 29 september zullen de deelnemers aangemeld moeten zijn voor deze datum.

Er zijn geen wijzigingen wat betreft lidgelden ten opzicht van vorige jaren.

Handleiding online ledenbestand

Transferperiode september

Gedurende deze transferperiode dient u een aangetekend schrijven te sturen naar de club die u wenst te verlaten. Een kopie van dit schrijven en het bewijs van het aangetekend schrijven bezorgt u aan het secretariaat van de Handboogliga per post of per mail (info@handboogliga.be). Indien u met meerdere mensen tegelijk wenst te transfereren mogen deze in 1 schrijven opgenomen worden.

Belangrijk: Let op de postdatum van het aangetekend schrijven. Transfers voor of na de transperiode worden niet aanvaard.

Wijziging van categorie

Leden die komend ledenjaar van leeftijdscategorie wijzigen zullen dit doen NA het Belgisch Kampioenschap indoor. Op deze wijze zal men een volledig indoorseizoen in dezelfde categorie uitkomen.

Nieuw dit jaar is dat men een aanvraag kan indienen om in klassementen en kampioenschappen in een hogere categorie uit te komen dan waar men normaal in uitkomt. Deze aanvragen dienen voor zondag 24 september ingediend te worden via het mailadres info@handboogliga.be. Eens het indoorseizoen van start is gegaan, zal men niet meer van categorie kunnen wijzigen wat betreft de klassementen en kampioenschappen. Op deze wijze kunnen Masters en Veteranen ook op Vlaamse en Belgische kampioenschappen uitkomen in de categorie van de senioren.

Contactgegevens

Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Belgie
Tel 014/86.93.87

© Handboogliga 2018 - 2018

Disclaimer
Beheer

Website by Brainlane