Volg ons op Facebook

Handboogschieten

Nieuwsoverzicht / Hoe correct transfereren in september?

27/08/2018

Vanaf 2018 wijzigt de regelgeving omtrent de transferperiode van de Handboogliga. In de plek van één periode in september, komt er nog een tweede periode in de maand maart voor de aanvang van het outdoorseizoen.

Nieuw is ook dat de transfer niet meer aangetekend dient verstuurd te worden naar de club die u wenst te verlaten. Voor een vrije transfer in de maand maart volstaat het om vak 1 van het document gewone/uitzonderlijke transferaanvraag in te vullen en te mailen naar het bestuur van de club dat u wenst te verlaten. Belangrijk, vergeet niet het mailadres info@handboogliga.be op te nemen in deze mail zodat wij de transferaanvraag mee kunnen opvolgen.

Om geldig te transfereren moet je dus:

  1. Vak 1 van het document gewone/uitzonderlijke transferaanvraag invullen en dit document te mailen naar het bestuur / voorzitter van de club die u wenst te verlaten. U bent niet verplicht om al een nieuwe club te vermelden in dit document.
  2. In de mail naar de club die u wenst te verlaten neemt u het mailadres info@handboogliga.be op zodat wij de transfer verder kunnen opvolgen.

Notie: Indien u niet woonachtig bent in Belgie maar wel aangesloten bent aan een nationale koepel die lid is van World Archery, kan u deelnemen aan alle wedstrijden van de Handboogliga.

Contactgegevens

Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Belgie
Tel 014/86.93.87

© Handboogliga 2018 - 2019

Disclaimer
Beheer

Website by Brainlane