Volg ons op Facebook

Handboogschieten

Nieuwsoverzicht / Start 2 Bow

22/03/2016
  Start 2 Bow

  Op zaterdag 19 maart 2016 werden tijdens de algemene vergadering van de Handboogliga aan de aanwezige clubs één exemplaar van het gloednieuwe Start 2 Bow meegegeven.

  Start 2 Bow is een vierdelige lessenreeks om beginnende schutters het basisschot bij te brengen. Het is een hulpmiddel voor trainers en een ondersteuning voor beginners.

  Na vier lessen moet de beginnende schutter in staat zijn om een correct schot af te leveren. Start 2 Bow handelt om de techniek van een schot en niet om de prestatie van een schutter.

  De vier lessen zijn volledig uitgewerkt (opwarming, veiligheidstips, benodigd materiaal, opgebouwde lesinhouden, cooling down) en voorzien van vele illustraties ter verduidelijking en ondersteuning van de theorie.

  Een trainer zal er dus meteen mee aan de slag kunnen en een beginner zal vele oefeningen thuis, op eigen tempo, kunnen inoefenen.

  De clubs die niet op de algemene vergadering waren, krijgen nog één exemplaar opgestuurd. Zo zal elke club van de Handboogliga in het bezit zijn van tenminste één exemplaar.

  Extra handleidingen

  Extra handleidingen kunnen besteld worden via het secretariaat (recreatie@handboogliga.be)


   Lid van Handboogliga (club en individu): 5 euro/exemplaar
   Niet-lid van Handboogliga (club en individu): 20 euro/exemplaar

  Er staat geen maximum op het aantal exemplaren dat je kan bestellen.

  Bezorging

  De extra exemplaren kunnen afgehaald worden op het secretariaat.

  Handboogliga kan deze ook per post opsturen. Hiervoor rekent HBL verzendingskosten. Deze zijn afhankelijk van het aantal bestelde exemplaren. Voor de exacte kosten kan je best contact opnemen met het secretariaat.

Contactgegevens

Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Belgie
Tel 014/86.93.87

© Handboogliga 2018 - 2020

Disclaimer
Beheer
Privacyverklaring

Website by Brainlane