Volg ons op Facebook

Handboogschieten

Nieuwsoverzicht / Transferperiode 2015-2016

27/07/2015

Omdat 2015 een overgangsjaar betekent voor de Handboogliga inzake ledenadministratie, heeft dit ook implicaties op de transferperiode. 

In 2015 verschuift de afsluiting van het lidjaar van 31 december naar 30 september. Dit betekent dat clubs hun ledenlijsten in de maand september dienen in te dienen zodat het nieuw lidjaar van start kan gaan met de start van het indoorseizoen in oktober.Samen met het lidjaar is ook de transferperiode verschoven zodat schutters een volledig seizoen kunnen uitschieten in dezelfde club. Dit is handig voor het bijhouden van klassementen en deelnames aan de kampioenschappen.

Kort samengevat:

Transferperiode: van 1 tot 30 september

Hoe?: Gedurende deze transferperiode dient u een aangetekend schrijven te sturen naar de club die u wenst te verlaten. Een kopie van dit schrijven en het bewijs van het aangetekend schrijven bezorgt u aan het secretariaat van de Handboogliga per post of per mail (info@handboogliga.be). Indien u met meerdere mensen tegelijk wenst te transfereren mogen deze in 1 schrijven opgenomen worden.

Belangrijk: Let op de postdatum van het aangetekend schrijven. Transfers voor of na de transperiode worden niet aanvaard.

Indien u hierover nog vragen heeft, aarzel niet om het secretariaat te contacteren via info@handboogliga.be.Contactgegevens

Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Belgie
Tel 014/86.93.87

© Handboogliga 2018 - 2020

Disclaimer
Beheer
Privacyverklaring

Website by Brainlane