Volg ons op Facebook

Handboogschieten

Nieuwsoverzicht / VTS-opleiding Initiator Boogschieten (Nijlen)

03/11/2015

                MEER TRAINERS BETER OPLEIDEN EN BIJSCHOLEN


Op zaterdag 5 maart 2016 gaat er een nieuwe cursus Initiator Boogschieten van start te Nijlen. 

Ben je een trainer in een club en heb je nog geen diploma of ben je binnen je club bezig met het geven van initiaties aan scholen of groepen? Dan is deze cursus zeker interessant voor jou! Verwerf door onze cursussen extra competenties als trainer en leer iets bij over sport, training, fitheid en zoveel meer. 

Uren en prijzen: 

Vind in de brochure Sportkaderopleidingen 2016 alles terug over het aantal uren en de prijzen. Daarnaast kan je op website van de Handboogliga of de Vlaamse Trainerschool meer informatie terug vinden waaronder deze opleidingen kaderen. 

Hoe kan ik inschrijven?

Ben je geïnteresseerd en wil je inschrijven voor de opleiding? Dat kan! Surf naar de Bloso-website en meld je daarna aan op VOTAS. Indien je nog nooit een opleiding bij de Vlaamse Trainersschool gevolgd hebt, dien je eerst te registreren. Daarna kan je met behulp van de zoekfunctie de opleiding Boogschieten selecteren. Na inschrijving ontvang je een e-mail met daarin de betaalinformatie. Pas na betaling (en controle van de toelatingsvoorwaarde(n)) komt je status op ‘Ingeschreven’ te staan.

Contactgegevens

Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Belgie
Tel 014/86.93.87

© Handboogliga 2018 - 2020

Disclaimer
Beheer
Privacyverklaring

Website by Brainlane