Volg ons op Facebook

Clubs en Leden

Informatie voor clubs / disclaimer privacybeleid

Privacybeleid

Handboogliga vzw hecht belang aan uw privacy. Hoewel de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Deze informatie zal enkel gebruikt worden in het kader van lidmaatschap, identificatie als aangesloten sportclub/sportfederatie of om u op de hoogte te houden van de geplande activiteiten. De gebruiker kan zich, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct marketing. Daartoe zal hij zich richten tot Handboogliga vzw, Boomgaardstraat 22 bus 24, (info@handboogliga.be).

Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden, tenzij voor de organisatie van activiteiten in samenwerking met andere organisaties. In dat geval worden de persoonsgegevens doorgegeven aan de mede-organisator (bv.: sportfederatie of sportdienst). Handboogliga vzw verklaart dat de persoonsgegevens niet aan commerciƫle organisaties doorgegeven zullen worden.
Conform de wet verwerking persoonsgegevens van 08/12/1992 beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag gericht aan Handboogliga vzw, Boomgaardstraat 22 bus 24, (info@handboogliga.be) gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

Handboogliga vzw kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar www.handboogliga.be gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk de Handboogliga vzw-website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

Contactgegevens

Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Belgie
Tel 014/86.93.87

© Handboogliga 2018 - 2020

Disclaimer
Beheer
Privacyverklaring

Website by Brainlane