Volg ons op Facebook

Updates WG!

Werkgroep Topsport / Het TalentTeam

De Topsportwerking van de Handboogliga wil met de ontwikkeling van een regionale jeugdwerking de Topsport prestaties op langere termijn verbeteren. Hierdoor kunnen jonge talenten beter begeleid worden en doorgroeien naar de top om deel te nemen aan internationale wedstrijden. D.m.v. jaarlijkse Talentdagen zullen de betere schutters uit de clubs opgespoord worden en éénmaal per maand samen trainen. Door een niveau stijging t.o.v. de club zullen deze schutters geprikkeld worden en zo hun talent verder ontwikkelen.

De Handboogliga heeft al tal van Talentdagen georganiseerd voor jeugd-schutters (12-20 jaar). De volgende Talentdag zal plaats vinden op 22 september 2019 te Herentals.


Update 18/03/2020


Onderstaande Talentdag wordt verschoven naar een latere datum


Talentdag 4 april 2020

Interesse in de Talentdag? Aarzel niet en schrijf je snel in via deze link!Extra info voor de clubcoaches omtrent het Talentteam:

Zoals eerder aangehaald zal de werking van een clubcoach niet ondermijnt worden maar willen we een extra aanvulling bieden op de ontwikkeling van een schutter. Bedoeling is dat alle coaches dezelfde visie er op nahouden. Met respect voor de manier van werken van elke coach individueel. Daarom is het belangrijk dat er regelmatig communicatie is tussen de regiocoach en clubcoach.

Ook club-coach moet nauw betrokken worden in de begeleiding van een schutter. De club-coach is immers een onmisbare partner in de begeleidingsstructuur. Dit kan bv door:

  • Centraal beheer van het atletendossier via een gedeelde dropbox waardoor zeer eenvoudig gegevens kunnen gedeeld worden door de verschillende begeleiders
  • Feedbackverslagen van stages en wedstrijden
  • Observaties en ondersteunen van clubtrainingen
  • Faciliteren van evaluaties van de geselecteerde topsporttalenten

Datums en Locaties trainingen TalentTeam

  • Kalender Talentteam

Contactgegevens coaches TalentTeam

  • Tamara Geeraerts: Email = Tamara.geeraerts@yahoo.com - Tel = 0479/888078
  • Ronny Van de Ven: Email = danielle.daems@telenet.be - Tel = 0476/514015
  • Thierry Maes: Email =tymaes@gmail.com - Tel = 0498/207247

Deze werking is mogelijk met steun van volgende partners:Contactgegevens

Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Belgie
Tel 014/86.93.87

© Handboogliga 2018 - 2020

Disclaimer
Beheer
Privacyverklaring

Website by Brainlane