Volg ons op Facebook

Updates WG!

Werkgroep Natuur


Met het einde van het 3D/2D-seizoen inzicht is het eens tijd om even achterom te kijken. We kunnen vaststellen dat steeds meer schutters zich aangetrokken voelen tot deze discipline. Het stijgend aantal deelnemers in de afdeling Longbow en Huntersbow zijn hiervan het bewijs. Daarnaast is er ook een stijging van het aantal deelnemers in de jeugdcategorie├źn. Deze stijging zorgt voor meer concurrentie en een verbetering van de prestaties.

Ook is het niet gemakkelijk om een terrein te vinden waar op regelmatige basis schutters en clubs terecht kunnen voor trainingen, opleidingen, wedstrijden. Naast het 3D-schieten zijn er ook nog disciplines, zoals het Arc Trap schieten, die mee de oorsprong van onze sport promoten en dergelijke terreinen nodig hebben.

Reden te meer om in de toekomst nog meer te werken aan de promotie, opleiding van de 3D-discipline. Minpunten moeten verbeterd worden en pluspunten verder uitgewerkt. Indien u als schutter nog opmerkingen heeft twijfel dan niet om deze te communiceren aan iemand van de werkgroep natuur. Zodanig dat dit binnen de werkgroep besproken kan worden.

Wonderen bestaan niet maar nieuwe voorstellen die bijdragen tot het verbeteren en nog veiliger maken van de 3D-wedstrijden zijn steeds van harte welkom.

Kalender 2018


Contactgegevens

Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Belgie
Tel 014/86.93.87

© Handboogliga 2018 - 2020

Disclaimer
Beheer
Privacyverklaring

Website by Brainlane